BejelentésMAGYAR TÖRTÉNELEM - Misoga Site

MENÜ
Üdvözöllek magyar vándor!


    Mint azt a fejléc is elárulja, ez a weboldal a Magyar nemzet történelmét mutatja be. Úgy vélem nem elég hangsúlyozni és több helyen közzétenni nemzetünk történetét.

    Viharos évszázadait a magyar népnek minden érintetnek, vagyis magyar embernek ismernie kell.

    Tisztába kell legyünk nemzetünk történelmével, azért is, hogy nemzeti érzelmeinket, értékeinket tovább tudjuk adni gyermekeinknek és unokáinknak, hogy azok megfelelő képen adják azt tovább az ő leszármazottaiknak. Számos fórumon foglalkoznak a magyar történelemmel és annak értelmezéseivel, ki így ki úgy, de mindenki magyarságérzetének fennmaradása érdekében munkálkodik.

    Ismeretes továbbá az is, hogy a történelmi adatokat sokan elferdítve és saját szájuk íze szerint teszik közzé az internet oldalain, ami nem hogy nem használna, de egyenesen árt a történelmünk fennmaradása  érdekében tett erőfeszítéseink ellenére.

    Weboldalam ugyanakkor igyekszik az eddig közzétett adatok eredetiségét megőrizni, adatállományával hasznos célt szolgálni.

    Ez persze nem jelenti azt, hogy akinek a történelmi adatokkal szemben eltérő véleménye van az ne fejthetné azt ki és ne mondhatná el mások számára, de ennek megvannak a fórumai, vagy az üzenőfalon is bátran meg lehet ezeket írni.

    A tiszta adatállomány azért nagyon fontos, mert kell legyen egy stabil alap, amire mindenki rátámaszkodhat és ahonnan el tudnak indulni például azok, akik kutatják népünk eredetét, vagy akik még csak most ismerkednek azzal.

    Mindenkinek kívánok továbbá kellemes időtöltést az oldalamon megjelent történelmi írások, dokumentumok böngészése közben és remélem aktívan részt tudok ezzel vállalni magyar testvéreim nemzeti érzelmeinek megerősítésében is. (Admin: Misoga)Üzenőfal


Név:

Üzenet:
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!